Grybauti dar niekada nebuvo taip smagu! Traškūs, tirpstantys burnoje šokoladiniai grybai įdaryti mikšta karamele ir migdolinės nugos grūdeliais - kerinti pasaka, laukianti, kol ją suvalgysite.
Sudedamosios dalys: cukrus, gliukozės sirupas, kakava, kakavos sviestas, grietinėlė, invertuotas cukrus, nenugriebto pieno milteliai, dehidruotas sviestas, migdolų riešutai, emulsiklis (rapsų lecitinas), burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra pieno, riešutų (migdolų) pėdsakų. Gali būti gliuteno ir kiaušinių pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2035 kJ/487 kcal, riebalai 26 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16 g, angliavandeniai 58 g, iš kurių cukrų 53 g, baltymai 3 g, druska 0,07 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.