Plantacija, iš kurios atkeliauja pupelės, yra Ambohimarinoje, Madagaskaro saloje, Afrikoje. Ji į šokolado plytelę įlieja nepakartojamų vaisių natų. Žemė, kurioje dabar įsikūrusi kakavos plantacija ir kuri kadaise buvo apaugusi mangų giraitėmis, pripildo mūsų pupeles egzotiškų vaisių aromatu.
Ragaudami atrasite karamelės, meduolių, vynuogių ir medaus natų, kurias papildys pieno saldumo prieskonis.
Sudedamosios dalys: nenugriebto pieno milteliai, kakava, kakavos sviestas, cukrus, Burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, gali būti kiaušinių, riešutų ir gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2523 kJ / 603 kcal, riebalai 46 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 28 g, angliavandeniai 33 g, iš kurių cukrų 31 g, baltymai 10 g, druska 0,28 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.