Visus šokolado megėjus kviečiame atrasti 8 skirtingų kūrinių dėžutę: 8 skirtingi juodojo ir pieninio šokolado saldainiai yra pagardinti įvairiais įdarais - ganašu, praline, karamele.. Be pridėtiniu kvapiklių, bei saldainiams naudojami ingredientai yra pažymėti "Noble ingredients" žyma - garantuojančia aukščiausios kokybės ingredientų naudojimą. Nesvarbu ar esate šokolado megėjas, ar žinovas - šie skanūs saldainiai jus suvilios.
Sudedamosios dalys: kakava, cukrus, kakavos sviestas, bevandenis sviestas, lazdynų riešutai, nenugriebto pieno milteliai, migdolų riešutai, grietinėlė, aviečių pasta (avietės), stabilizatorius (sorbitolio sirupas), (kviečių miltai, cukrus, sviestas, nenugriebto pieno milteliai, miežių salyklas, druska), rafinuotas cukrus, spanguolės, medus, emulsiklis (lecitinas), kavos pupelės, Espelette pipirai, avietės, tirštiklis (pektinas), Burbono vanilės ankštis, dažikliai (kurkuminas, karminas), imbieras, cinamonas.
Sudėtyje yra pieno, riešutų (lazdynų, migdolų), gliuteno, gali būti kiaušinių pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2354 kJ / 563 kcal, riebalai 40 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 22 g, angliavandeniai 38 g, iš kurių cukrų 35 g, baltymai 7 g, druska 0,08 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.