16 juodojo ir pieniško šokolado saldainių su migdolų ir lazdynų riešutų pralinės, karamelės ir kitais įdarais, įpakuotas šventinėje dėžutėje.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakava, kakavos sviestas, migdolų riešutai, nenugriebto pieno milteliai, lazdynų riešutai, dehidruotas sviestas, gliukozės sirupas, grietinėlė, vafliai (kvietiniai miltai, cukrus, koncentruotas sviestas, nugriebto pieno milteliai, miežių salyklas, druska), invertuotas cukrus, aviečių tyrė (avietės), stabilizatorius (sorbitolio sirupas), cukruotos citrinos (citrina, cukrus, gliukozės sirupas), emulsiklis (rapsų lecitinas), medus, kavos pupelės, avietės, Guerando druska, tirštiklis (pektinas), Bourbono vanilės ankštis, cinamonas, imbieras.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, riešutų (migdolų, lazdynų), gliuteno pėdsakų. Gali būti riešutų, gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2279,21 kJ / 545,26 kcal, riebalai 35,89 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 18,28 g, angliavandeniai 45,62 g, iš kurių cukrų 41,54 g, baltymai 6,66 g, druska 0,12 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.