Vilnius

Klaipėda

Poli Jacopo Panettone (su džinu) pyragas 950 g

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Poli Jacopo Panettone (su džinu) pyragas 950 g

42,50

Aprašymas

Garsiosios „Poli“ grapos virtuozo Jacopo Poli'o ir konditerio Dario naujasis kūrinys - tradicinis italų kalėdinis pyragas panetonė su grietinėlės ir džino kremu. „Ginettone“ įdaryta razinomis, bei pagardinta džinu Marconi 42 Gin. Šis pyragas itin minkštas, subtilaus skonio ir konsistencijos, drėgnas, bei išlaikantis savo išskirtinį purumą. Jis supakuotas į įspūdingą metalinę cilindro formos dėžutę, tai puiki kalėdinė dovana verslo partneriams ar šeimos nariams, taip pat tiems, kurie kasmet gardžiuojasi jau tradicija tapusiu “Panettone” pyragu.

Sudedamosios dalys: kviečių miltai, "Gin Marconi 42" kremas (15 %) [gliukozės sirupas, cukrus, vanduo, sviestas (pienas), saldintas kiaušinių trynys, "Gin Marconi 42" (16 %), nugriebto pieno milteliai, natūralios kvapiosios medžiagos, modifikuotas kukurūzų krakmolas E 1422, želė medžiaga: E440 pektinas, emulsiklis: Druska ], laisvai Italijoje auginamų vištų kiaušinių tryniai, Sultenas vynuogės (11 %), sviestas (pienas), cukrus, natūralios raugo mielės (kviečiai), cukruotos ir maltos citrinų žievelės (4 %) [citrinų žievelės (52 %), Cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas], laisvai Italijoje auginamų vištų kiaušinių tryniai, cukruotos "Arance di Sicilia" apelsinų žievelės (4%) [apelsinų žievelės (52%), gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, citrinų sulčių koncentratas], emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, invertuotas cukrus, druska, Sicilijos laukinių gėlių medus, kakavos sviestas, prieskonių mišinys (0,16 %).

Sudetyje yra kviečių, kiaušinių, prieno ir jo produktų. Sudėtyje gali būti sojos, riešutų. 

Energinė vertė (100 g) : 1695 kJ / 403 kcal, riebalai 19, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių  12 g, angliavandeniai 49 g, iš kurių cukrūs 20 g, skaidulos 2,5 g, baltymai 8,2 g, druska 0,40 g. 

Apie gamintoją

1898m. šiaudinių skrybėlių gamintoją GioBattą aistra grapai privertė pasigaminti mažą distiliatorių ir eiti per pažįstamus vyndarius distiliuojant po vyno spaudimo likusią vynuogių masę. Šį jo hobį perėmė jo vaikai ir vaikaičiai - anūkas Jacopo Poli šiandien gamina vieną iš geriausių Italijoje grapų.
Įspūdingoje distiliarinėje laikomasi penkių pagrindinių principų:
Pirma, naudojama tik šviežia ir sveika žaliava, jos atvežama vienai dienai ir tik toks kiekis, kokį gali perdirbti turima įranga.
Antra, žaliava distiliuojama iškart, nelaikoma.
Trečia, naudojami seniausi istoriniai distiliatoriai.
Ketvirta, dirbama be perstojo ir aistringai.
Penkta, gerbiamas produktas bei vartotojas.
Šie principai padeda Jacopo Poli'o šeimai pagaminti nuostabaus gėlių, prieskonių, vaisių aromato ir švelnaus, elegantiško ar intensyvesnio, rupesnio skonio grapas bei likerius, kurie pripažįstami daugelyje pasaulio šalių, bei puikuojasi garsiausių restoranų meniu.

Jums galėtų patikti