Ši užtepėlė - tikra odė gurmaniškam malonumui - kreminė 42 % lazdynų riešutų ir šokolado pralinė. Itin švelnios tekstūros užtepėlė, puikiai tinka pertepti skrebučius, brioche duoną, blynus.
Pagaminta be jokių pridėtinių kvapiųjų medžiagų, palmių aliejaus.
Sudedamosios dalys: cukrus, migdolų riešutai, lazdynų riešutai, konditerinis sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakava, emulsiklis (rapsų lecitinas), Burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra riešutų (migdolų, lazdynų) pėdsakų. Gali būti gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100 g): 2283,74 kJ / 546,35 kcal, riebalai 35,49 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10,08 g, angliavandeniai 46,5 g, iš kurių cukrų 43,26 g, baltymai 9,97 g, druska 0,08 g.
Geriausia laikyti nuo 16 iki 18 °C, sausoje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.