Raudonasis sausas
Vynuogių sulčių fermentacija vyko nerūdijančio plieno talpose. 19 dienų trukusios fermentacijos metu vyne esančio žievelės buvo maišomos kasdien. Vyno brandinimas vyko prancūziško ąžuolo statinėse 16 mėn. (50% iš jų naujos).
Vyno aromatai stebina, nes jie atsiskleidžia per pikantiškus jūros ir džiovintų žolelių bei aitrių spanguolių kvapus. Burnoje dominuoja nokūs raudonųjų uogų ir gervuogių akcentai, o poskonyje išryškėja gaivi minerališkumo nata.
Patiekti 14 - 16 °C temperatūros prie avienos kepsnio, anties krūtinėlės ar elnienos su bruknių padažu.
“Domaine Michel Gros” – Gros šeima įkūrė 1830 metais Vosne-Romanée kaime, apie kurį vaizdingai sakoma, jog tai yra ryškiausia Cote de Nuits žvaigdė. Šiuo metu šeštos kartos atstovas Michelis Grosas tęsia ir tobulina vyndarystės tradicijas, sukurtas jo protėvių. Tai daro ir jo sesuo ūkyje “Domaine AF Gros”, brolis “Domaine Gros Frere et Soeur” ir pusbrolis “Domaine Anne Gros”. Šios vyninės vynai sodrūs, tvirti, bet kartu elegantiški. Tinkami brandinimui.