Putojantis sausas
Elegancijos, struktūriškumo ir subtilumo derinys. Rankomis rinktas derlius fermentuotas nerūdijančio metalo talpose 16 ° C temperatūroje. Tradiciniu putojančio vyno gamybos metodu padarytas vynas brandintas su mielėmis ne mažiau kaip 48 mėn.
Tiekti 8 - 10 °C temperatūros kaip aperityvą, prie troškintų daržovių, lašišos ar tuno tartaro ar keptų ant grotelių.
“Pares Balta” vyninės, esančios Ispanijos Penedeso regione, istorija prasidėjo 1790 metais. 1970-aisiais prie jos vairo stojo Cusiné šeima. Broliai Joanas ir Josepas Cusiné dirba vynuogynuose, o jų žmonos kartu su enologėmis Maria Elena Jimenez bei Marta Casas yra atsakingos už vyno gamybą. Nuo 2010 metų ūkyje aktyviai taikomos ekologinės ir biodinaminės vynininkystės praktikos.