Fine kategorijos kalvadosas mažiausiai 2-3 metus brandinamas ąžuolo statinėse.
Gėrimo gamybai obuolių sultys fermentuojamos 12 mėnesių, 100-to metų senumo ąžuolo statinėse. Daroma dviguba distiliacija.
Karamelizuotų obuolių aromatas, kurį papildo mėtų natos. Burnoje aitrokas, dominuoja obuolių skonis.
Patiekti 18-20°C kaip didžestyvą, su riešutais, džiovintais vaisiais ar prie kavos puodelio.
Penktos kartos valdoma kalvadoso distilerija. François Huet (1859-1925) Pradėjo gaminti pirmuosius "Pierre Huet" distilerijos kalvadosus. Pierre Huet (1890-1975) Francois sūnus, kuris parduodavo savo produkciją geriausiems restoranams (Paul Bocuse, Taillevent, Guérard...). François Huet (1921-2013) Francois anūkas, aistringas distiliuotojas, kuris gamino konkrečių metų ("Vintage") kalvadosus, kurie iki šių dienų yra šeimos pasididžiavimas. Pierre and Philippe Huet Francois proanūkiai, kurie prisijungė prie šeimos verslo (1970 ir 1972). Cyril Marchand-Huetand ir François-Xavier Huet Penktoji karta prisijungusi prie šeimos verslo bei tęsia šeimos tradicijas.