Vilnius

Klaipėda

Poli Due Barili grapa 0,7 L

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Poli Due Barili grapa 0,7 L

64,00

Aprašymas

Itališka grapa daroma iš proseko vynuogių išspaudų mišinio, didžioji išspaudų dalis - Glera vynuogių. Gėrimas brandintas dviejų tipų statinėse: pradžioje 2 metus prancūziško ąžuolo statinėse, vėliau dar 2 metus Pedro Ximenez chereso statinėse. 

Šviesaus gintarinio atspalvio grapa kvepia skrudintais lazdynų riešutais, razinomis ir pienišku šokoladu. Švelnios tekstūros. Ilgame poskonyje juntamas salstelėjęs džiovintų vaisių, riešutų skonis.

Tiekti 18 - 20 °C kaip digestyvą.

Apie gamintoją

1898m. šiaudinių skrybėlių gamintoją GioBattą aistra grapai privertė pasigaminti mažą distiliatorių ir eiti per pažįstamus vyndarius distiliuojant po vyno spaudimo likusią vynuogių masę. Šį jo hobį perėmė jo vaikai, vaikaičiai. Giobattos vaikaitis Jacopo Poli's šiandien gamina vieną iš geriausių Italijoje grapų. Įspūdingoje distiliarinėje laikomasi penkių pagrindinių principų. Pirma, naudojama tik šviežia ir sveika žaliava, jos atvežama vienai dienai ir tik toks kiekis, kokį gali perdirbti turima įranga. Antra, žaliava distiliuojama iškart, nelaikoma. Trečia, naudojami seniausi istoriniai distiliatoriai. Ketvirta, dirbama be perstojo ir aistringai. Penkta, gerbiamas produktas bei vartotojas. Šie principai padeda Jacopo Poli'o šeimai pagaminti nuostabaus gėlių, prieskonių, vaisių aromato ir švelnaus, elegantiško ar intensyvesnio, rupesnio skonio grapas bei likerius, kurie pripažįstami daugelyje pasaulio šalių, bei puikuojasi garsiausių restoranų meniu.

Jums galėtų patikti