Baltasis sausas
Galingas vynas, turintis savo nuotaikingą ir gausų pavidalą, daromas iš atskiro "Josephshöfer" vynuogyno, kurio dydis yra tik 5,0 ha. Pietinių šlaitų, kuriuose auga vynuogynai nuolydis iki 60 °, 165 m virš jūros lygio. Dirvožemis - kietasis pilkasis skalūnas.
Vynas kvepia apelsinų žiedais, jazminais, vanile, šviežiomis figomis ir persikais. Vyno struktūra - gili ir galinga, gaivi rūgštis, minerališkas. Ilgo, subalansuoto poskonio. Vynas turi ilgą brandos potencialą.
Likutinis cukraus kiekis - 6,4 g/l
Rūgšties kiekis - 8,7g/l
Tiekti 8-10 ° C prie krevečių (ar kitų vėžiagyvių) kokteilių, omarų, moliuskų sriubų, šukučių patiekalų, krabų torto, rūkytos lašišos ar upėtakio, vištienos patiekalų su grietinėlės padažu, makaronų su krevetėmis.
Reichsgraf fon Kesselstatt vyninė pasaulyje yra pripažinta kaip viena iš geriausių Vokietijos rislingo vynuogės vynų iš Mosel, Saro ir Ruwer regionų gamintojų. Visi vynuogynai yra valdomi šeimos. Kesselstatt visada sugebėjo pabrėžti kokybę. Griežti derliaus ribojimai, modernios ir puikios vyno laikymo sąlygos užtikrina, kad vynai rodo tvirtą charakterį. Tik rislingo vynuogės yra auginamos 36 ha Mosel Saar-Ruwer upių slėniuose. Reichsgraf fon Kesselstatt tikslas - atsižvelgti į Terroir ir išlaikyti gaivą, aromatus, vaisiškumą vynuose. Visi vynai fermentuojami su vietinėmis mielėmis labai žemoje temperatūroje. Vyninės vynai nuolat aukštai vertinami vyno specialistų ir žinovų.