Baltasis sausas
Žavus smalsumas, - taip vyną apibūdina vyno ekspertas Andrew Jefford.
Vyno fermentacija ir brandinimas vykdytas ąžuolo statinėse. Prieskoninių žolelių, persikų, abrikosų, nokaus ananaso, kriaušių, vanilės aromatų. Kremiškas, aliejiškas, tropinių vaisių karstelėjusio poskonio.
Tiekti 8-10° C prie šparagų, artišokų, skrudintos ar apkeptos menkės, krosnyje keptų įdarytų kalmarų, pastos su baltuoju padažu, minkštesnių sūrių.
Prancūzijos pietuose, Langedoko regione esančioje Limoux apeliacijoje plyti 22 hektarai vynuogynų, priklausančių Château Rives-Blanques ūkiui. Jan ir Carl Panman spėjo padirbėti 12 skirtingų šalių keturiuose žemynuose kol galop pasiryžo 2001 metais įsigyti vyno ūkį Langedoko regione. Jiems talkina patyręs vyndarys Eric Vialade. Nors šeimininkai savo ūkio nesertifikuoja kaip ekologinio, nenaudoja vynuogynuose pesticidų ir herbicidų, tarpuose tarp vynuogių sodina laukines gėles bei dobilus. O vynuogių išspaudas kompostuoja ir paskui tręšia jais vynuogynus. Kadangi vynuogynai plyti beveik 350 metrų aukštyje, vėsus vėjas padeda apsaugoti vynmedžius nuo ligų. Vėsios naktys užtikrina ilgą ir labai tolygų derliaus sirpimą.