Baltasis sausas
Rankomis rinktų ir kruopščiai atrinktų vynuogių sultys fermentuojamos ir brandinamos prancūziško ąžuolo statinėse, dalis jų yra naujos. Malolaktinė fermentacija - dalinė.
Gelsvai žalsvo atspalvio vynas kvepia geltonaisiais obuoliais, kriaušėmis, apelsinų žievelėmis. Aksominės tekstūros, aliejiškas, juntami baltųjų persikų, abrikosų, citrinmedžio esencijos skoniai bei gaivumo pojūtį suteikianti, minerališka rūgštis.
Tiekti 10-12 °C temperatūros prie riebesnės žuvies (oto, menkės), ant griliaus skrudintos vištienos ar lašišos kepsnio.
Prancūzijos pietuose, Langedoko regione esančioje Limoux apeliacijoje plyti 22 hektarai vynuogynų, priklausančių Château Rives-Blanques ūkiui. Jan ir Carl Panman spėjo padirbėti 12 skirtingų šalių keturiuose žemynuose kol galop pasiryžo 2001 metais įsigyti vyno ūkį Langedoko regione. Jiems talkina patyręs vyndarys Eric Vialade. Nors šeimininkai savo ūkio nesertifikuoja kaip ekologinio, nenaudoja vynuogynuose pesticidų ir herbicidų, tarpuose tarp vynuogių sodina laukines gėles bei dobilus. O vynuogių išspaudas kompostuoja ir paskui tręšia jais vynuogynus. Kadangi vynuogynai plyti beveik 350 metrų aukštyje, vėsus vėjas padeda apsaugoti vynmedžius nuo ligų. Vėsios naktys užtikrina ilgą ir labai tolygų derliaus sirpimą.