Raudonasis sausas
Šiam vynui gaminti derlius renkamas rankomis Uco slėnio šlaituose, kurie yra 1 km. aukštyje virš jūros lygio.
Vynuogių sulčių fermentacija vyksta nerūdijančio plieno talpose. Maceracija su žievelėmis trunka 20 dienų. Taip pat papildomai vykdoma 4 dienų maceracija su mielėmis. Pasibaigus fermentacijai vynas brandinamas 11 mėn. naudotose prancūziško ąžuolo statinėse.
Gilios rubino spalvos vynas kvepia saldžiomis slyvomis, vynuogių džemu, čiobreliais, šalavijais, matės arbata. Burnoje juntamas puikus balansas tarp gaivios rūgšties ir sodrių taninų.
Patiekti 18 ⁰C temperatūros prie orkaitėje keptų kiaulienos suktinukų su grybų įdaru, ant žarijų keptų ėrienos šonkaulių ar kietųjų sūrių.
Daugiau nei 20m. Susana Balbo dirbo įvairiuose pasaulio kraštuose, konsultuodama vietos vynines. 1999m. ji nusprendė įgyvendinti savo svajonę ir įkūrė vyninę „Dominio del Plata“ Mendosos regione. Dar po 10m. išsipildė ir kita jos svajonė – sūnus Jose ir dukra Ana nusprendė prisidėti prie šeimos verslo bei tęsti ilgametes šeimos tradicijas. Susana Balbo – legendinė Argentinos vyno asmenybė, net tris kartus išrinkta organizacijos „Wines of Argentina“ prezidente bei tapusi pirmąja moterimi Argentinoje, baigusi enologijos mokslus. Neretai ji vadinama „Torrontes karaliene“, nes būtent Susana atgaivino šią aromatingą vynuogių veislę, pradėjusi gaminti itin aukštos kokybės Torrontes vyną. „Dominio Del Plata“ daro vaisiškus, subalansuoto skonio, pasaulyje žinomus vynus „Crios“, „BenMarco“, „Susana Balbo Signature“ ir „Nosotros“. http://www.dominiodelplata.com.ar