Raudonasis sausas
Šis išskirtinis ir ribotos gamybos Acinørè vynas tarsi iš naujo apibrėžia Primitivo di Manduria apeliacijos ribas, kokias mes žinome iki šiol. Vienintelis vynuogynas, kuriame dirvožemis pasiekia didelį gylį, kad vynmedis nepatirtų vandens streso ir vynuogės neišdžiūtų. Unikalios sąlygos, kartu su siekiu sukurti neginčijamo charakterio vyną, suteikė gyvybės naujoviškam Primitivo, kurio likutinio cukraus lygis artimas 0 g/l. Apulijos vynų skonis nenustoja stebinti.
Vynuogės renkamos rankomis, taip užtikrinant aukščiausią vyno kokybę. Vynuogės maceruojamos 15 dienų. Po to vyksta alkoholinė fermentacija 24-26 °C temperatūroje, išgaunant subtilų skonį ir aromatą. Vynas 6 mėnesius brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, kad įgytų išskirtinių savybių.
Rezultatas - rubino spalvos vynas. Šio vyno kvapas kompleksiškas, stebina gervuogių ir raudonųjų uogų natos, persipinančios su rožių, saldymedžio ir šviesiojo tabako užuominomis, o viską vainikuoja švelnus kakavos akcentas.
Burnoje vynas atsiskleidžia per gerą balansą ir sultingumą. Poskonis ilgas, taninai švelnūs.
Patiekti 16-18 °C prie jautienos kepsnio, žvėrienos troškinio ir brandintų sūrių.
2005 m. buvo įkurta Tenuta Giustini vyninė, ji įsipareigojo savo vynui auginti tik aukščiausios kokybės vynuoges, rinkti jas rankomis, gerbti natūralų ciklą ir atsižvelgti į klientų interesus ir poreikius. Kiekviename vyno laše sudėtos keturių kartų vyndarių ir gamtos sukurtos emocijos.
"Metai po metų, derlius po derliaus. Dirbame siekdami tobulinti save ir vyną, kurį pilame į butelį. Siekiame vyno, gebančio branginti praeities patirtį, interpretuoti dabarties signalus ir priimti ateities iššūkius.
Mes nesame tik vynas - MES VYNAS JUDĖJIME!
Vyninei vadovauja Giuseppe Papadopoli kartu su sūnumis Salvatore ir Federico. Tai graikų kilmės šeima, nukeliavusi į Apuliją.