Raudonasis sausas
Naujo lygio 'Primitivo' vynuogių vynas iš Apulijos. Acinoré yra geriausias Giustini vynas. Šiam vynui buvo naudojamos tik geriausios Tenuta Giustini vynuogės. Vynmedžiai daugiau nei 50 metų, nuo jų surenkamas nedidelis vynuogių derlius yra aukščiausios kokybės. Tvirtas, sotus ir kartu rafinuoto bei elegantiško skoniovynas. Vynuogės renkamos rankomis. Po derliaus nuėmimo jos maceruojamos 15 dienų. Alkoholinė fermentacija vyksta kontroliuojamoje 24-26 °C temperatūroje, išsaugant subtilų skonį ir aromatą. Po to vynas 6 mėnesius brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, kad išryškėtų jo išskirtinės savybės. Rezultatas - ryškus rubino raudonumo su violetiniais atspalviais vynas. Jis pasižymi intensyvia ir kompleksiška aromatų puokšte, kurioje juntamos vaisinės slyvų ir mėlynių uogienės natos, papildytos maloniais kakavos ir vanilės atspalviais. Skonis intensyvus, sodrus, tačiau tekstūra minkšta, paliekanti ilgą ir malonų poskonį.
Vyno brandinimo potencialas apie 8 metus.
Patiekti 16-18 °C prie tortellini pastos su trumais, elnienos kepsnio arba jautienos guliašo.
2005 m. buvo įkurta Tenuta Giustini vyninė, ji įsipareigojo savo vynui auginti tik aukščiausios kokybės vynuoges, rinkti jas rankomis, gerbti natūralų ciklą ir atsižvelgti į klientų interesus ir poreikius. Kiekviename vyno laše sudėtos keturių kartų vyndarių ir gamtos sukurtos emocijos.
"Metai po metų, derlius po derliaus. Dirbame siekdami tobulinti save ir vyną, kurį pilame į butelį. Siekiame vyno, gebančio branginti praeities patirtį, interpretuoti dabarties signalus ir priimti ateities iššūkius.
Mes nesame tik vynas - MES VYNAS JUDĖJIME!
Vyninei vadovauja Giuseppe Papadopoli kartu su sūnumis Salvatore ir Federico. Tai graikų kilmės šeima, nukeliavusi į Apuliją.