Baltasis sausas
Vynmedžiai auga smėlingame molyje, derlius renkamas rankomis ir tik gerai prinokęs, dažniausiai tai daroma lapkričio mėn. Vyno fermentacija vykdoma tik su vietinėmis mielėmis, maceracija truko 6 val. Vynas 11 mėn. brandintas naudotose ąžuolo statinėse.
Šiaudų spalvos vynas kvepia persikais, abrikosais, žaliais obuoliais, citrusinių vaisių odelėmis.Gaivus, švelnus, minerališkas, ilgo poskonio.
Tiekti 8-10° C prie riebios rūkytos žuvies, ant grotelių keptos vištienos, riebių brandesnių sūrių.
Hansas Czerny savo šeimos vyninėje Felse dirba nuo 1985 metų ir nuo pat pradžių tapo ekologinės vyndarystės lyderiu Vagramo regione. Jis yra aktyvus "Demeter" judėjimo narys ir nuo 2003 metų savo vynuogynus puoselėja besiremdamas biodinaminiais žemdirbystės principais. Vyndarys įžvelgia subtiliausius savo vynuogynų mikroklimato ir dirvožemio skirtumus ir geba juos atskleisti vyne.