Minkštasis karvės pieno sūris, pagamintas iš nepasterizuoto pieno. Gaminamas Ronos regione, Prancūzijoje, bei brandintas 30 dienų. Itin kremiškas, švelnus, šiek tiek riešutiškas sūris. Puikiai derės su sultingais ir gaiviais ‘Pinot Noir’ vynuogių vynais.
Sudedamosios dalys: nepasterizuotas karvių pienas, druska, pieno fermentai, renetas - šliužo fermentas.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100g) 891 kJ / 213 kcal, riebalai 18 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 13 g, angliavandeniai 1 g, iš kurių cukrų <0,7 g, baltymai 12 g, druska 0,9 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, 5 - 7 °C temperatūroje.