Baltasis sausas
Brandinimas butelyje yra šio vyno raktas. Riebi rūgštis, didesnis alkoholio kiekis ir ryškios mineralinės savybės yra vyno atramos. Galingas, sodrus, gyvybingas, pilno kūno ir ilgo poskonio vynas daromas iš atgaivintos vietinės Pjemonto vynuogių veislės. Vynas fermentuojamas su vietinėmis mielėmis ir odelėmis bei 2 metus brandinamas nerūdijančio metalo talpose. Po 5 metų minerališkumas gilėja, o grafito, muskuso ir benzino natos tampa raiškesnės. Po 10-12 metų vynas įgis tarsi nėriniuotą pavidalą ir šilkinę tekstūrą. Vyne minimalus pridėtinių sulfitų kiekis.Nefiltruotas.
Mūsų filosofija - mes esame žemės saugotojai: mūsų vaidmuo yra išsaugoti, tobulinti ir plėtoti gautą „terroir“. Mes esame įsipareigoję tvariai valdyti kiekvieną žingsnį, laikydamiesi natūralios, aplinkai nekenksmingos praktikos tiek vynuogyne, tiek vyninėje.Mes norime, kad žmonės pažintų mūsų kraštą, žmones, peizažus, tradicijas per mūsų vynus. Mūsų tikslas yra pasiūlyti gryniausią ir patraukliausią „Timorasso“ vynuogių veislės išraišką. Per bandymus ir klaidas mes kasdien stengiamės tobulinti savo vynus! Bottazi šeima ūkį Pjemonto regione vado nuo 1650 metų.