Raudonasis sausas
Vynas gaminamas iš derliaus užauginto 12 ha ploto vynuogyne, kuriame gausu senų, beveik 60 metų amžiaus vynmedžių.
Vynuogių sulčių fermentacijos ir maceracijos procesai vyksta nerūdijančio plieno talpose. Po 3 - 4 sav. vynas perkeliamas į prancūziško ąžuolo statines (40% iš jų naujos). 12 - 18 mėn. trunkančio brandinimo metu, vynas yra laikomas kartu su mielių nuosėdomis. Malolaktinis virsmas pilnai įvyksta.
Vidutinio intensyvumo vyšnių atspalvio vynas kvepia raudonųjų uogų aromatais, kuriuos papildo švelnios prieskonių natos. Burnoje vynas sodrus, juntami prinokusių vaisių sultingas skonis, švelnūs taninai.
Tiekti 16 - 18 °C prie sultingos, minkštos mėsos (išpjovos) kepsnių, griliuje keptų ėrienos šonkaulių ar keptos anties.