Likerinis saldus
Vynas švelnių taninų, gaivios - nokios rūgšties ir labai ilgo, kompleksiškai vaisiško poskonio. Pirminė išvaizda ir aromatai kiek primena Porto vynus. Tačiau vynas kiek intensyviau kvepia gervuogėmis, juodaisiais serbentais, kakava, žibuoklėmis, saldžiaisiais prieskoniais.
Vynmedžiai auga molio ir kalkakmenio dirvožemyje. Vynuogės vynui renkamos vėlų rudenį. Fermentacijos pabaigoje vynas pastiprinamas vynuogių spiritu ir metus laiko brandinamas 5 hl prancūziško ąžuolo statinėse.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie anties kepenėlių - "foie gras", sūrių su mėlynuoju pelėsiu ar šokoladinių desertų.
Prieš 20 metų pradėję daryti vyną broliai Pascal ir Jean-Marc Verhaeghe pasirinko kelią, padedantį sunokinti kokybišką vynuogių derlių, mažą derlingumą ir ekologinius ūkininkavimo principus. Apjungdami Burgundijos bei Bordo vyno gamybos tradicijas jie siekia savo vynuose atskleisti Cahors apeliacijos charakterį.