Saldusis saldus
Gilios gintaro spalvos vynas nosyje atsiskleidžia per medaus, džiovintų abrikosų, apelsino žievelės ir egzotiškų prieskonių natas. Burnoje vynas itin kompleksiškas, kremišką tekstūrą papildo tropinių vaisių, citrinos ir karamelės natos kurių skonines savybes į kitą lygmenį pakelia gaivinanti rūgštis sukurianti puikų saldumo ir gaivos balansą.
Tiekti 10-12°C kaip aperityvą arba derinti su foie gra, mėlynuoju sūriu arba aštriais kepintais riešutais.
Chateau Fayau vyno ūkis yra įsikūręs pačiame Cadillac apeliacijos centre Bordo regione. Jam priklauso per 41 ha vynuogynų, kuriuos valdo jau septinta Médeville šeimos karta, gaminanti Cadillac Côtes de Bordeaux, Cadillac, Bordeaux Supérieur, Bordeaux Clairet ir Bordeaux Blanc apeliacijų vynus.