Rožinis sausas
Šis išskirtinis rožinės vynas, kuris pradėtas gaminti tik 2021 metais daromas iš atskiro Clos Saint-Vincent sklypo Sen Tropeze, kuriam didelę įtaką daro jūra ir drenuojama dirva. Fermentacija ir maceracija vykdyta nerūdijančio metalo talpose žemoje temperatūroje. Švelnus ir puikiai subalansuotas vynas atsiveria egzotinių vaisių ir gėlių puokšte. Tai vynas turintis charakterį, kuriame braškių dvelksmas susipina su pikantiškomis Provanso žolelių natomis.
Patiekti 6-8 °C temperatūros kaip aperityvą, prie jūros gėrybių, lengvų salotų, minkštų sūrių lėkštės.
„Château Saint-Maur“ yra vienas iš aštuoniolikos Provanso ūkių, kuriam nuo 1955 m. buvo suteikta „Cru Classé“ kategorija, dar prieš sukuriant Côtes de Provence apeliaciją. Nuo 2011 m. „Château Saint-Maur Cru Classé“ priklauso Roger Zannier ūkiui, kuris turi apie 100 hektarų vynmedžių, esančių Sen Tropezo įlankoje. „Château Saint-Maur Cru Classé“ vynai yra kompetencijos ir gyvenimo meno sinonimai.