Oranžinis sausas
Nedidelio, šeimai priklausančio vynuogyno vėlyvasis Sauvignon Blanc ir Viognier vynuogių veislių derlius skintas rankomis. Fermentacija su odelėmis truko 8 dienas. Dėl ilgo kontakto su Sauvignon Blanc ir Viognier vynuogių žievelėmis, sultys nusidažė švelnia oranžine spalva. Toks vyno tipas dažniausiai išskiriamas kaip "orange wine".
Intensyvios geltonos spalvos vynas kvepia antaniniais obuoliais ir svarainiais, baltažiedėmis gėlėmis, akacijomis ir riešutais. Sirpiai salstelėjęs burnoje vynas išlaiko tinkamą dermę su kiek aukštesniu alkoholio kiekiu.
Patiekti 10–12 °C temperatūros prie intensyvaus - kreminio skonio patiekalų, tokių kaip daugiaryžis su baravykais, grilyje kepto kiaulienos, lašišos kepsnio, baltos žuvies patiekalų su troškintų daržovių garnyrais.