Raudonasis sausas
Gilios rubino spalvos, Vajra Ravera Barolo aromatingas ir intensyvus, tai slyvų, gervuogių, saldymedžio, bei žibuoklių sumišusių su tabaku kvapų puokštė. Vynas pilno kūno, svarus atsiskleidžiantis per vanilės, minerališkumo ir ilgo poskonio natas. Poskonis susideda iš svarių vaisių ir gaivios rūgšties balanso. Šį vyną tinkamomis sąlygomis galima brandinti labai ilgą laiką. Nuo 15 iki 25 metų.
Tiekti 15-18°C prie troškintų jautienos šonkauliukų, parmigiano sūrio arba lėtai keptos avienos mentės.
Vajrų šeima išsiskiria iš aplinkinių ūkių skrupulingai augindami ne tik ‘Nebbiolo‘ ar ‘Barbera‘ vynuoges, bet ir ‘Riesling‘ (bene seniausi vynmedžiai Pjemonte) bei paslaptingąsias, regiono karalienei ‘Nebbiolo‘ giminingas ‘Freisa‘. Daugiau apie G.D. Vajra galite sužinoti https://bit.ly/2sB3b5x