Spalvočiausias vyndario vynas - net 6 vynuogių veislių derlius yra renkamas palaipsniui. Laukiama kol kiekviena vynuogių veislė pilnai prisirps. Fermentuotos vynuogių sultys 18 – 24 mėn. yra brandinamos nerūdijančio plieno talpose. Nedidelė dalis vyno brandinama naudotose ąžuolinėse statinėse.
Vidutinio intensyvumo granatų spalvos vynas kvepia tamsiųjų slyvų, gervuogių, rožių žiedlapių, prieskonių aromatais. Burnoje vynas vidutinio intensyvumo, juntami šviežių vyšnių, gervuogių skoniai.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie tradicinių itališkų patiekalų (pvz. makaronai su Bolognese padažu), kiaulienos ar paukštienos patiekalų keptų griliuje, picų.
Vajrų šeima išsiskiria iš aplinkinių ūkių skrupulingai augindami ne tik ‘Nebbiolo‘ ar ‘Barbera‘ vynuoges, bet ir ‘Riesling‘ (bene seniausi vynmedžiai Pjemonte) bei paslaptingąsias, regiono karalienei ‘Nebbiolo‘ giminingas ‘Freisa‘. Daugiau apie G.D. Vajra galite sužinoti https://bit.ly/2sB3b5x