Raudonasis sausas
Vynas, kuris stebina savo harmonija ir glotnumu. Derlius surinktas rankomis. Maceracija ir fermentacija kontroliuojamoje temperatūroje trunko 10–12 dienų. Vynas keletą mėnesių brandintas nerūdijančiame plieno talpose. Tankus ir vaisiškas, švelnių taninų vynas.
Tiekti 14-16°C prie ant grotelių keptų dešrelių, picų, vytinto kumpio, brandesnių sūrių.
2005 m. buvo įkurta Tenuta Giustini vyninė, ji įsipareigojo savo vynui auginti tik aukščiausios kokybės vynuoges, rinkti jas rankomis, gerbti natūralų ciklą ir atsižvelgti į klientų interesus ir poreikius. Kiekviename vyno laše sudėtos keturių kartų vyndarių ir gamtos sukurtos emocijos.
"Metai po metų, derlius po derliaus. Dirbame siekdami tobulinti save ir vyną, kurį pilame į butelį. Siekiame vyno, gebančio branginti praeities patirtį, interpretuoti dabarties signalus ir priimti ateities iššūkius.
Mes nesame tik vynas - MES VYNAS JUDĖJIME!
Vyninei vadovauja Giuseppe Papadopoli kartu su sūnumis Salvatore ir Federico. Tai graikų kilmės šeima, nukeliavusi į Apuliją.