Meskalis gaminamas iš Espadin agavų, augančių 1500 metrų virš jūros lygio.
Tai elegantiškas, mažesnio intensyvumo nei įprasta, gėrimas. Patrauklus pasirinkimas pradedantiesiems ragautojams.
Skaidrus, turtingo aromato, jaučiamos saldžios citrusų ir čiobrelių natos. Burnoje sausas, lengvai dūmiškas, subalansuoto žemesnio alkoholiškumo. Poskonis ilgas, dominuoja džiovintos figos, ananasai, šokoladas, druska ir pipirai. Pabaigoje aštrokas, tačiau palyginus su dauguma kitų meskalių - gana švelnus. Distiliuojamas dukart tradiciniu būdu.
"La Medida" vienija 46 Oaxaca'os gamintojus, puoselėjančius daugiau nei 450 metų senumo meskalio gamybos tradicijas ir kultūrą. Prekės ženklą valdo Julian Vidal Gomez Rodriguez, pradėjęs gaminti meskalį prieš daugiau nei 40 metų. Savo karjeroje daugiausia dėmesio jis skiria meskalio misticizmui ir tradicinių gamybos metodų puoselėjimui.