White wine dry
Pietiniuose Ronos šlaituose nokstančios 'Marsanne' vynuogės skinamos rankomis. Vynmedžių amžius siekia nuo 20 iki 40 metų amžiaus. Vynas fermentuojamas ir brandinamas (7-8 mėn) nerūdijančio plieno talpose siekiant atskleisti aromatines vynuogės savybes.
Vyne iš pradžių juntami svarainių ir bijūnų aromatai, vėliau juos papildo kompleksiški keptų migdolų kvapai. Vynas labai gaivus ir ekspresyvus.
Patiekti 13-14°C prie baltos mėsos ir žuvies patiekalų, minkštųjų sūrių.
The story began with Michel Chapoutier, a unique man with a thirst for knowledge, definitely one of a kind. Michel is openminded and always willing to learn. He seeks to discover and reflect the full potential of his terroirs and let the soils express their true character. That which gives the wines their signature style. This now forms the basis of the M. Chapoutier ethos and our team strives to reveal the very best of what the soils have to offer.