Raudonasis sausas
Šis vynas - vyninės flagmanas, kuris geriausiai įkūnija vyndario Gianni Masciarelli stilių ir skonį. Vynas 18 mėnesių brandinamas ąžuolo statinėse. Vėliau vynas papildomai 2-3 metus brandintas butelyje.
Tamsios rubino spalvos vynas kvepia prisirpusiomis mėlynėmis, 'Earl grey' arbata, džiovintomis slyvomis, alyvuogių užtepėle, balzaminio acto padažu, drėgnu moliu. Sodrus, pilnas, elegantiškas, ilgo poskonio.
Patiekti 16-18°C temperatūros prie žvėrienos, griliuje keptos ėrienos, kietų sūrių, kartaus juodojo šokolado.
Polished nose of ripe plums, vanilla, milk chocolate and some dried fruit peel, too. It’s full-bodied and creamy with velvety, smooth tannins. Lots of chocolate and plummy layers that are smooth and decadent without being overripe. Will be even better after another two or three years in bottle.
Nuo pat 1978-ųjų, kai Gianni Masciarelli (Džani Mašiareli) perėmė šeimos vyninę, esančią San Martino prie Maručinos miestelyje, jis pateko į Italijos vyndarių elitą. Vyninei priklauso 273,5 hektaro vynuogynų Pietų Italijoje, Abrucuose. Trylika nedidelių plotelių pabirę kalvotame ruože palei Adrijos jūrą. Dirvožemis kalkingas, turtingas mineralų. Auginamos tiek vietinės, tiek tarptautinės vynuogių veislės. Jo žymusis vynas "Villa Gemma" išgarsino 'Montepulciano' vynuoges, ir šiuo metu jos yra viena iš madingiausių Italijos veislių. Masciarelli pirmasis šiame kaimiškame ir atsilikusiame regione įdiegė šiuolaikinius vyndarystės metodus, pirmasis eksperimentavo su 'Chardonnay' ir 'Cabernet Sauvignon' veislėmis, o modernius gamybos metodus pritaikė ir vietinei baltųjų vynuogių veislei 'Trebbiano d‘Abruzzo' bei pagamino iš jos puikios kokybės vyno. "Castello di Semivicoli", "Marina Cvetic", "Villa Gemma" – trys šios vyninės vynai, skinantys laurus vyno konkursuose ir mėgėjų sudarytuose vynų sąrašuose. Po netikėtos vyndario mirties 2008 m. ūkį perėmė jo žmona vyndarė Marina Cvetic.