Prancūziškų saldumynų advento kalendorius šokolado gurmanams. 24 skirtingi šokoladiniai saldainiai - kiekviena diena su nauja gurmaniška staigmena.
Advento kalendorius papuoštas magiška iliustracija - didingas karšto oro balionas artėjantis prie apsnigto kaimo, pasiruošęs išdalinti kalėdines dovanas ir skanėstus.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakava, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, migdolų riešutai, konditerinis sviestas, grietinėlė, lazdynų riešutai, gliukozės sirupas, aviečių tyrė (avietės, invertuoto cukraus sirupas), stabilizatorius (sorbitolio sirupas), invertuotas cukrus, vafliai (kvietiniai miltai, cukrus, sviesto koncentratas, nenugriebto pieno milteliai, miežių salyklas, druska), citrinų tyrė (citrina, cukrus), spanguolės, emulsiklis (rapsų lecitinas), nenugriebtas pienas, medus, kavos pupelės, kakavos milteliai, guerando druska, tirštiklis (pektinas), Espelette pipirai, avietės, dažikliai (karminas, kurkuminas), fleur de sel, Bourbono vanilės ankštis, glajinė medžiaga (gumiarabikas, sacharozė, gliukozės sirupas), glajinė medžiaga (šelakas), imbieras, cinamonas.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, riešutų (lazdynų, migdolų, pistacijų), gliuteno pėdsakų. Gali būti kiaušinių pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2278,64 kJ / 545,13 kcal, riebalai 38,32 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23,94 g, angliavandeniai 43,86 g, iš kurių cukrų 35,14 g, baltymai 5,47 g, druska 0,1 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.