Cordon Argent kategorijos kalvadosas brandinamas mažiausiai 20 metų ąžuolo statinėse.
Šio kalvadoso gamybai obuolių sultys fermentuojamos 12 mėnesių, 100-to metų senumo ąžuolo statinėse. Naudojama dviguba distiliacija.
Karamelizuotų obuolių aromatas, kurį papildo mėtų natos, juntama sviestinė karamelė, pipirų natos papildo aromatų paletę. Burnoje minkštas, intensyvus su džiovintų vaisių bei mėtų natomis.
Patiekti 18-20°C kaip didžestyvą, su riešutais ar džiovintais vaisiais.
Penktos kartos valdoma kalvadoso distilerija. François Huet (1859-1925) Pradėjo gaminti pirmuosius "Pierre Huet" distilerijos kalvadosus. Pierre Huet (1890-1975) Francois sūnus, kuris parduodavo savo produkciją geriausiems restoranams (Paul Bocuse, Taillevent, Guérard...). François Huet (1921-2013) Francois anūkas, aistringas distiliuotojas, kuris gamino konkrečių metų ("Vintage") kalvadosus, kurie iki šių dienų yra šeimos pasididžiavimas. Pierre and Philippe Huet Francois proanūkiai, kurie prisijungė prie šeimos verslo (1970 ir 1972). Cyril Marchand-Huetand ir François-Xavier Huet Penktoji karta prisijungusi prie šeimos verslo bei tęsia šeimos tradicijas.