Raudonasis sausas
Ikoninis Čilės vynas. Subalansuotas, jaunas, sodrus vynas, pasižymi elegancija ir tvirta struktūra, šilkiniais taninais ir intensyviais aromatais, šviežia gyva rūgštimi. Vynas 22 mėn., brandintas prancūziško ąžuolo statinėse (65% naujos). Šviežių uogų, prieskonių ir balzamiko natų sluoksniai persidengia su dūmo dvelksmu.
Rocas de Seña pavadinimas kilęs dėl uolėtų dirvožemių, esančių Akonkagvos slėnyje, pagerbiant geografiją. Dirvožemis suteikia vynui unikalių savybių, o didelės vulkaninės uolienos primena holistinį kraštovaizdį vynuogyne.
Tiekti 16-18 °C prie orkaitėje ar ant žarijų keptos jautienos, ėrienos, putpelių ir kt. laukinių paukščių mėsos.
An enticing nose offers notes of blackberry and blueberry alongside green bell pepper, light notes of cassis add to its complexity. On the well-structured palate, chalky but firm tannins reveal plum, blackberry, cherry and eucalyptus. Vibrant acidity balances out the flavors throughout the delicious finish. This Malbec-based blend, with Syrah, Cabernet Sauvignon, Grenache and Petit Verdot, is fresh and bold with good aging potential.
Dešimtojo dešimtmečio pradžioje Čilė tik įsiveržė į tarptautinį vyno pasaulį. Tačiau Eduardo Chadwickas, kuris 1983 m. prisijungė prie savo tėvo šeimos vyno verslo Viña Errázuriz, jau iš savo ilgų kelionių po pasaulio vyno regionus suprato, kad Čilės žemė ir klimatas yra ypač tinkami geriems vynams gaminti. Ir kai šeimos draugas ir vyndaris Agustinas Huneeusas paprašė jo šiek tiek laiko parodyti Robertui Mondavi ir jo žmonai Margrit Čilės vyno šalį, jis apsidžiaugė turėdamas tokią galimybę. Nuo to laiko Eduardo Chadwick & Robert Mondavi sujungė savo jėgas ir dirba tikėdami, kad Čilė turi visą potencialą, kurį Kalifornija parodė prieš du dešimtmečius, ir kad kartu jie gali pagaminti išskirtinį vyną – tikrą ikoną, galintį įrodyti Čilės pasaulinio lygio potencialą.