Baltasis p. saldus
Pfalco regione sirpstančių senų ir jaunų vynmedžių uogų vynas.
Gelsvo atspalvio vynas kvepia baltomis lelijomis, baltomis rožėmis, baltaisiais nektarinais, gvajava, mangais, akacijomis. Intensyvus, svarus, elegantiškas, gaivios rūgšties.
Likutinis cukrus vyne 49g/l, rūgštis -7,4 g/l
Patiekti 10 – 12°C temperatūros prie intensyvaus aromato sūrių (pvz. Camembert Bocage), aštrių azijietiškų patiekalų, vaisinių desertų.
Ūkis įsikūręs vaizdingame pietvakarių Vokietijos Pfalco regiono Neuleiningen miestelyje nuo 1643m. gamina tradicinius šio krašto vynus. "Mūsų vynai, mūsų namas, mūsų dirvožemis, ir mūsų klientai mums brangūs " , - sako Rüttger šeima.