Baltasis sausas
Sotus ir elegantiškas, gaivus ir kvapnus, malonios rūgšties vynas kvepia baltuoju persiku, prinokusiais agrastais, žaliais pipirais, šalaviju, žaliais mangais. Minerališkas, vaisiško poskonio vynas 5 mėn. laikytas su mielėmis. Vynas su mažesniu sulfitų kiekiu nei standartiškai.
Rūgšties kiekis: 5.91g/l
Cukraus kiekis: 1,85g/l
Sulfitų kiekis: 78 mg/l.
Tiekti 10° - 12° C temperatūros vyną tiekti prie baltos mėsos bei kiek aštresnių azijietiškos virtuvės patiekalų, baltos žuvies patiekalų, smidrų, jūros gėrybių/vėžiagyvių, ožkos sūrių.
A light-bodied white, with chive blossom, grapefruit peel and white pepper notes accenting crunchy white peach and melon fruit. Crackles with racy acidity, which drives the lacy, petrol-lined finish. Drink now through 2026. 8,000 cases made, 1,575 cases imported.
Good intensity of fresh, ripe gooseberries with a hint of sour cream, green mangoes, grapefruit and stones. Fresh and chalky on the palate with zesty acidity that extends to an elegant finish. Drink now.