Pasterizuoto karvės pieno sūris pagardintas juodaisiais pipirais. Sūris brandintas 16 savaičių. Pipirų aštrumas ir švelnus, kreminis sūrio skonis sudaro aromatingą, harmoningą derinį.
Sūris puikiai dera su aštresniais "Pinot Gris' vynuogių veislės vynais, bei tvirtu „Valpolicella“ apeliacijos vynu iš Veneto regiono, Italijoje.
Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės pienas (48 % riebumo), juodieji pipirai 2 %, druska, pieno rūgštis, šliužo fermentas, dažiklis E160a.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100g) : 1629 kJ / 389 kcal, riebalai 32 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21,3 g, angliavandeniai 1,5 g, iš kurių cukrus 1,2 g, baltymai 24,8 g, druska 1,7 g.
Laikyti 4 - 8 laipsnių temperatūroje.
Wijngaard - šeimos verslas, turintis šimtametes tradicijas sūrių gamyboje. Šie sūriai išskirtiniai tuo, kad naudojamos tik visiškai natūralios medžiagos ir tik natūralios brandinimo sąlygos - kiekvienas sūris bręsta pagal natūralų gamtos temperatūrų kaitos ciklą. Sūriai išties garsėja visame pasaulyje išskirtinai ryškiais skoniais. Gaminti sūrius naudojamas tik vasaros pienas, mat šviežia žole šeriami gyvūnai duoda švelnesnį pieną, taip pat tokio pieno sūris geriau subręsta. Reypenaer sūriai brandinami daugiau nei šimtmetį skaičiuojančioje sūrio gamykloje. Bręsta nuo 1 iki 3 metų - toks brandinimas šiuos sūrius leidžia vadinti belaktoziais, kadangi laktozė suyra brendimo metu. Wyngaard sūriai, tuo tarpu, bręsta urvuose, sujungtuose su senąja sūrio gamykla. Sūriams leidžiama pabręsti, tuomet jie yra padengiami žolelėmis ar prieskoniais, kurių aromatais po truputį persismelkia sūriai - taip gaunami ryškaus, išskirtinio skonio gaminiai.