Pasterizuoto karvės pieno sūris pagardintas cukruotu imbieru. Sūris brandintas 10 savaičių. Salsvai aštrus imbieras išskirtinai dera su sūroku, riešutišku, vaisiškai kremišku sūrio skoniu, sukurdamas nepakartojamą derinį.
Norėdami dar išskirtinesnio potyrio derinkite šį sūrį su saldesniais baltaisiais vynais, tokiais kaip Konjako regiono „Pineau de Charente“, pastiprintu Porto vynu, ar nokiu 'Riesling' vynuogių veislės vynu.
Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės pienas (48 % riebumo), cukruotas imbieras (imbieras 3,6 %, cukrus, gliukozės - fruktozės sirupas), druska, pieno rūgštis, šliužo fermentas, dažiklis E160b, konservantas: E251.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100g) : 1765 kJ / 421 kcal, riebalai 31,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20,5 g, angliavandeniai 5,9 g, iš kurių cukrus 5,6 g, baltymai 23 g, druska 1,9 g.
Laikyti 4 - 8 laipsnių temperatūroje.
Wijngaard - šeimos verslas, turintis šimtametes tradicijas sūrių gamyboje. Šie sūriai išskirtiniai tuo, kad naudojamos tik visiškai natūralios medžiagos ir tik natūralios brandinimo sąlygos - kiekvienas sūris bręsta pagal natūralų gamtos temperatūrų kaitos ciklą. Sūriai išties garsėja visame pasaulyje išskirtinai ryškiais skoniais. Gaminti sūrius naudojamas tik vasaros pienas, mat šviežia žole šeriami gyvūnai duoda švelnesnį pieną, taip pat tokio pieno sūris geriau subręsta. Reypenaer sūriai brandinami daugiau nei šimtmetį skaičiuojančioje sūrio gamykloje. Bręsta nuo 1 iki 3 metų - toks brandinimas šiuos sūrius leidžia vadinti belaktoziais, kadangi laktozė suyra brendimo metu. Wyngaard sūriai, tuo tarpu, bręsta urvuose, sujungtuose su senąja sūrio gamykla. Sūriams leidžiama pabręsti, tuomet jie yra padengiami žolelėmis ar prieskoniais, kurių aromatais po truputį persismelkia sūriai - taip gaunami ryškaus, išskirtinio skonio gaminiai.