Pasterizuoto karvės pieno sūris brandintas 1 metus. Sūris pasižymi intensyvesniu, tačiau dar pakankamai kreminiu, vaisišku skoniu.
Sūris „Reypenaer“ tris kartus (2005, 2007 ir 2009 m.) buvo apdovanotas prestižiniuose tarptautiniuose sūrių apdovanojimuose Nantviče kaip geriausias Olandijos „Gouda“ sūris.
Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės pienas (48% riebumo), druska, pieno rūgštis, šliužo fermentas, konservantas: natrio nitratas, dažiklis: anatas.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100g) : 1783 kJ / 425 kcal, riebalai 34,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 25,1 g, angliavandeniai < 0,1 g, iš kurių cukrus < 0,1 g, baltymai 27,6 g, druska 2 g.
Laikyti 4 - 8 laipsnių temperatūroje.
Wijngaard - šeimos verslas, turintis šimtametes tradicijas sūrių gamyboje. Šie sūriai išskirtiniai tuo, kad naudojamos tik visiškai natūralios medžiagos ir tik natūralios brandinimo sąlygos - kiekvienas sūris bręsta pagal natūralų gamtos temperatūrų kaitos ciklą. Sūriai išties garsėja visame pasaulyje išskirtinai ryškiais skoniais. Gaminti sūrius naudojamas tik vasaros pienas, mat šviežia žole šeriami gyvūnai duoda švelnesnį pieną, taip pat tokio pieno sūris geriau subręsta. Reypenaer sūriai brandinami daugiau nei šimtmetį skaičiuojančioje sūrio gamykloje. Bręsta nuo 1 iki 3 metų - toks brandinimas šiuos sūrius leidžia vadinti belaktoziais, kadangi laktozė suyra brendimo metu. Wyngaard sūriai, tuo tarpu, bręsta urvuose, sujungtuose su senąja sūrio gamykla. Sūriams leidžiama pabręsti, tuomet jie yra padengiami žolelėmis ar prieskoniais, kurių aromatais po truputį persismelkia sūriai - taip gaunami ryškaus, išskirtinio skonio gaminiai.