Baltasis sausas
Vynmedžių amžius - 27 metai. Dirvožemis- smiltainio, dolomitų, kalkakmenio (Trias - vidurio Triaso periodo).
Fermentuotas ir brandintas senose ąžuolo statinėse vynas yra blyškios aukso spalvos su žaliais atspalviais. Kompleksiškame aromate skleidžiasi citrusų, agrastų, vanilės, mineralų bei saldžių prieskonių natos. Burnoje sausas, vidutinio svarumo, gaivios rūgšties ir ilgo, sūrumo turinčio, poskonio.
Tiekti 10-12 °C temperatūros prie riebesnės žuvies (oto, menkės), ant griliaus skrudinto lašišos kepsnio.
Domaine Zind-Humbrecht - vienas iš vyno gamintojų Elzase. Šeimos vyndarystės ir vynuogininkystės Elzase tradicijos siekia 1620 metus ir šiuo metu vyno ūkiui priklauso 40 ha vynuogynų tarp kurių virš 10 ha Grand Cru. Siekdami kuo geriau vynuose atskleisti vietos terroir Zind-Humbrecht vyndariai vieni pirmųjų ėmė akcentuoti ekologinės bei biodinaminės vynuogininkystės ir vyndarystės svarbą ir nuo 1997 metų įgijo ekologinio ūkio, o nuo 2002 metų ir biodinaminio ūkio sertifikatus. Daugelis darbų vynuogynuose yra atliekami rankomis 22 vyninės darbuotojų, kurie užtikrina itin aukštą vynuogių kokybę. Atidus darbas vynuogynuose ir nedidelis derlingumas nulemia, jog tik puikiai prisirpusios, koncentruotos ir idealiai subalansuotos uogos pasiekia vyninę. Čia taip pat vadovaujamasi minimalios intervencijos ir perfekcionizmo dvasia: fermentacijos vyksta lėtai naudojant laukines mieles, o vynai išpilstomi tik po 12-24 mėnesių. Šios filosofijos ir darbo rezultatas - pripažinti ir ilgaamžiški Elzaso vynai, kurie puikiai atspindi derliaus metus bei vynuogyno įtaką skoniui bei aromatui. http://www.zindhumbrecht.fr/