Baltasis sausas
Gaivus ir minerališkas vynas, pagamintas iš Chardonnay vynuogių, užaugintų Macon apygardos ūkio vynuogynuose. „Vieilles Vignes“ nurodo, kad uogos surinktos nuo senų vynmedžių, kurių vidutinis amžius siekia 50 metų. Dirvožemis daugiausia kalkingas. Nuskinta rankomis, vyninėje vynuogės kruopščiai rūšiuojamos ir švelniai spaudžiamos. Fermentacija ir brandinimas vyksta plieninėse talpyklose kontroliuojamoje temperatūroje.
Patiekite 10-12 °C temperatūros prie vėžiagyvių, varlių, sraigių, baltos mėsos ar ožkos sūrių.
A. Bonhomme vyninę, palyginti neseniai, 1956 metais įkūrė Andre Bonhomme. Vynuogynai nuo seno auginami ekologiškai, siekiant ugdyti vynuogyno imunitetą ligoms, o ne tik nuo jų gelbėti. Ūkis turi daug senų vynmedžių - dalis jų artėja link 100 metų amžiaus. Kai kurie užsodinti 1923-aisiais, 1930-aisiais. Andre Bonhomme ūkis laikomas vienu lyderiaujančių Vire-Clesse apeliacijoje, daug prisidėjęs prie šios kilmės vietos atsiradimo ir reikalavimų sugriežtinimo. Aukštos kokybės ąžuolo statinės, tinkamas vynuogų sunokimas ir griežti kokybės reikalavimai leidžia pagaminti vyną, kuris patrauklus ir elegantiškas būdamas jaunas, tačiau taip pat puikiai bręsta. Šis pranašumas būdingas tik keletui geriausių Vire-Clesse gamintojų. Tokios kokybės, elegancijos ir koncentracijos vynai iš šiauriau esančių Auksinio Šlaito (Cote d'Or) Burgundijos ūkių kainuoja ženkliai daugiau.