Traškūs sūrio bei linų sėmenų krekeriai.
Tobulai plonos, gardžiai traškios ir kupinos skonio – tokios yra „Cartwright & Butler“ duonelės. Kuriant jų receptą, derinami kvietiniai ir ruginiai miltai, praturtinti sūriu bei linų sėmenimis. Dėl kruopščios kepimo meistrystės šios duonelės įgauna nepakartojamą tekstūrą ir aromatą. Tai ne tik išskirtinis užkandis prie sūrių ar užtepėlių, bet ir stilingas palydovas prie vyno taurės ar gurmaniško stalo.
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai (41 %), vanduo, sūris (pienas, sūrus, fermentai, fermentų kultūra) (15 %), viso grūdo ruginiai miltai, mielės, rapsų aliejus, linų sėmenys (2,4 %), cukrus, jūros druska.
Sudėtyje yra pieno ar jo produktų, bei gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 1696 kJ / 404 kcal, riebalai 13 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4 g, angliavandeniai 47,5 g, iš kurių cukrų 3,4 g, baltymai 17,8 g, skaidulos 13,6 g, druska 2,3 g.
Atidarius laikyti sausoje, vėsioje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Cartwright & Butler – tai daugiau nei šimtmetį gyvuojantis šeimos verslas iš Jorkšyro, garsėjantis rankų darbo sausainiais, pyragais, džemais ir kitais saldumynais. Nuo mažos kepyklėlės 1900-aisiais iki prabangios dovanų ir gurmaniškų skanėstų kolekcijos šiandien – viskas paremta tuo pačiu principu: tikras skonis, kokybė ir nostalgija senajai britų konditerijos kultūrai. Šiandien „C & B“ produkcijos galite rasti tokiose parduotuvėse, kaip „Harrods“, „John Lewis“, „Selfridges“, o nuo šiol – ir „Vyno klube“!