Raudonasis sausas
Pirmieji supertoskanos vynai buvo sukurti dar 1970-aisiais Chianti Classico gamintojų. 1980 m. Volpaia pirmą kartą išleido Coltassala kaip supertoskanos vyną. Šiais laikais Coltassala yra vienas geriausių Chianti Classico Riserva Cru pavyzdžių, nors iš esmės, tai tas pats vynas iš tolimų 1980 m. Coltassala Gran Selezione ryškaus rubino atspalvio, pasižymi mėtos, vaisinės arbatos, saldymedžio ir kompleksiškais prieskonių, bei garuojančios žemės aromatais. Paletė suponuoja pilną kūną, vaisiškumą, tvirtus taninus bei ilgai išliekantį minerališką poskonį.
Tiekti 16-18 °C prie žvėrienos patiekalų, vidutinio brandumo sūrių arba užkandžių su įvairiausiais terinais.
Shy on the nose it shows itself with notes of crunchy red fruits such as redcurrants and cranberries. Secondarily there are hibiscus flowers and pomegranate seeds. Full bodied on the palate, well extracted tannins and a finale of good persistency. Drink now or hold.
Vyninę su 360 hektarų vynuogynų pagal organinės žemdirbystės principus valdo Mascheroni šeima. Įdomu, kad 12- o amžiaus Volpaia miestelį - tvirtovę italų žinynas „Gambero Rosso“ laiko unikaliausia Chianti vieta, o anot „Wall Street Journal“ įvardija jį kaip vieną iš 7 Italijos stebuklų. „Castello di Volpaia“ laikomas super klasikiniu Italijos vyno gamintoju. Beveik visi raudonieji vynai daromi iš Sangiovese vynuogės, kaip įprasta regione. Taip pat daromi: „Balifico“ (supertoskanietis), „Vin Santo” (saldusis iš vytintų vynuogių), Vermentino (baltasis).