Šampanas brandinamas 4 metus su mielėmis rūsiuose.
Spalva: blyški aukso.
Aromatas: gaivus, vaisiškas, gėliškas, minerališkas.
Skonis: minerališkas, vaisiškas, šiltų bandelių.
Tiekti 6-8 °C temperatūros prie austrių, jūros gėrybių arba aperityvui.
Išskirtinumas ir elegancija - du žodžiai, geriausiai apibūdinantys Pol Roger šampano namus, tad nenuostabu, jog šių namų gėrimas buvo Vinstono Čerčilio, kurio vardu pavadintas gamintojo "prestige cuvee", favoritas. Daugiau nei 150 metų gyvuojantys šampano namai, yra nepriklausomi ir valdomi tos pačios Roger šeimos, kuri iš kartos į kartą stengiasi gaminti šampaną, kurio kiekvienas butelis tampa šių šampano namų ambasadoriumi. To siekdami Roger šeimos nariai patys atrenka patikimus vynuogių augintojus bei vynuoges, kurias iš jų perka, ir aktyviai dalyvauja šampano gamybos procese.