Raudonasis
Vynas daromas iš dviejų skirtingų vynuogynų, augančių skirtinguose dirvožemiuose. Akmeninio molio ir kalkakmenio dirva - duoda puikius taninus, o galią ir tankumą gauna iš molio ir akmenuoto smėlio. Maceracija vykdoma 30 dienų 28° C. Malolaktinė fermentacija vyksta ąžuolo statinėse. Vynas 20-22 mėn. brandinamas naujose ąžuolo statinėse.
Juodųjų uogų, slyvų, saldymedžio, juodųjų alyvuogių bei vanilės aromato vynas yra svarus, nugludintų taninų, gaivios ir traškios rūgšties bei ryškaus vaisiško skonio, kurį papildo saldžių prieskonių natos. Ilgas poskonis bei puikus balansas nusako aukštą vyno kokybę.
Vyno brandinimo potencialas 10 metų.
Teikti 16-18 °C prie įvairių mėsos kepsnių, troškinių su grybais, kietų brandintų sūrių.
Prieš 20 metų pradėję daryti vyną broliai Pascal ir Jean-Marc Verhaeghe pasirinko kelią, padedantį sunokinti kokybišką vynuogių derlių, mažą derlingumą ir ekologinius ūkininkavimo principus. Apjungdami Burgundijos bei Bordo vyno gamybos tradicijas jie siekia savo vynuose atskleisti Cahors apeliacijos charakterį.