„Aperityvo ir didžestyvo servisas restorane“ su Dario Carlentini iš Poli Distillerie
Paskelbta: 2016-11-23
Lapkričio 28 dieną Lietuvoje viešės Poli distilerijos atstovas Dario Carlentini. Poli šeima jau daugiau nei 100 metų Bassano del Grappa miestelio apylinkėse mažais variniais distiliavimo puodais gamina grapą. Įdomu, kad iš 100kg vynuogių galima pagaminti apie 100 butelių vyno ir tik 3 butelius grapos. Poli Distillerie taip pat specializuojasi ir likerių gamyboje: citrinų, ramūnėlių, chininmedžio, mėlynių, slyvų ir kt.
Renginio metu Dario supažindins su aperityvo ir didžestyvo serviso restorane tradicija bei subtilybėmis. Kartu apžvelgsime bei paragausime ne tik tradicinių, bet ir modernių gėrimų.
Informacija ir registracija į renginį telefonu: +370 655 40970 arba el paštu: [email protected].