Degustacinė vakarienė restorane ,,Džiaugsmas"
Paskelbta: 2017-11-14
Vyno klubo nariams ir ne tik paskutinį metų renginį stengiamės suorganizuoti netradicinį. Šiais metais VK narystės metus siūlome užbaigti degustacine vakariene restorane „Džiaugsmas“ lapkričio 15 d. trečiadienį, kur ragausime restorano patiekalus ir derinsime parinktus vynus. Vyną stengsimės parinkti ir tinkantį prie maisto ir tokį, kuris nerado vietos ankstesnėse teminėse šių metų degustacijose.
Degustacinės vakarienės preliminarus* meniu:
• Pasitikimo šampanas ir amuse-bouche – skrudinta duona, lašiniai, obuolių uogienė;
• Užkandžių rinkinys – menkių spurga, jaučio žandų kroketas, salyklo traškutis su rūkytu šamu;
• Nėgė, kepta kaliaropė, marinuoti svogūnai, marinuoti šeivamedžio žiedai;
• Restorane brandinta antienos krūtinėlė su morkomis ir briuselio kopūstais;
• Varškės spurga, karamelė;
*Preliminarus meniu gali keistis pagal gaunamus restorano produktus.
** Restoranas pasiūlys pagrindinį žuvies patiekalą nevalgantiems mėsos.
Daugiau informacijos ir registracija el. p. [email protected] ir tel. +370 652 67 888