Natūralusis, oranžinis, keraminis – kur baigiasi stilius ir prasideda ydos
Paskelbta: 2019-06-04
„Vyno klube“ dirba gausus būrys vyno ekspertų, lektorių, konsultantų, tekstų apie vyną autorių. Nuo birželio sceną suteikiame jiems: kiekvienas rengia degustaciją tema, kuri jam asmeniškai artima ir šiandien domina labiausiai. Jūsų laukia susitikimai su Rasa Starkuviene, Petru Jarašūnu, Andriumi Pagojumi, Ignu Borovojumi, Povilu Šafranausku, Daiva Mumgaudiene. O į pirmąją degustaciją kviečia Arūnas Starkus: „Natūralusis, oranžinis, keraminis – kur baigiasi stilius ir prasideda ydos“.
„Ragaudami vynus be sulfitų, pagamintus iš „per vėlai“ skintų uogų, „per ilgai“ arba neįprastai brandintus (molio induose, su šakelėmis, po mielių plėvele arba sakais), galėsite pasijusti kaip geriausiuose pasaulio vyno restoranuose, kurie nori stebinti ir būti rinkos priešakyje. Tuo pačiu metu lavinsime savo kritinį mąstymą, nes vyno gėrimas yra ne tik juslių dirginimas, bet ir intelektuali veikla“, – kviečia į savo autorinę degustaciją Arūnas Starkus – pirmasis lietuvis, dar 2011 m. gavęs WSET diplomą, studijuojantis Vyno magistrų institute, dėstantis ne tik Lietuvoje, bet ir Baltarusijoje, Armėnijoje, inicijavęs daugelį Lietuvos vyno kultūrą keičiančių projektų.
Daugiau informacijos ir registracija: el.p. [email protected] ir tel. +37065540970