Konjakas daromas iš rinktinių vynuogių, auginamų pačiuose geriausiuose Konjako regiono augavietėse - Grande Champagne. Šis konjakas buvo distiliuojas septintąjame dešimtmetyje, tuo metu kai distileriją įsigijo Patricko Drouet tėvas. Itin riboto tiražo - 600 butelių. Konjako gamyboje nenaudojama dažomoji karamelė, pridėtiniai cukrūs, bei sulfitai.
Aromatas: dominuoja kaulavaisių džemo, imbiero, riešutų natos.
Skonis: slyvų, persikų, svarainių, vanilės, šiek tiek meduolių - kompleksiškas ir turtingas.
Poskonis: itin ilgas, elegantiškas, pilnas ir saldus.
„Domaine Drouet“ - Konjako regiono širdyje įsikūręs prestižinis gamintojas, garsėjantis išskirtinio konjako, kuriame įkūnijamas šio garbingo gėrimo meistriškumas ir paveldas, gamyba. Šeimai priklausančioje valdoje, kurios šaknys siekia XIX a., derinamos laiko patikrintos tradicijos ir naujoviški gamybos metodai.
„Domaine Drouet“ užima apie 40 ha dviejose geriausiose konjako vynuogių auginimo vietovėse - 70% Grande Champagne ir 30% Petite Champagne. Dvaro įsipareigojimas tvariai vynuogininkystei ir kruopščiai vynuogynų priežiūrai užtikrina, kad būtų renkamos tik geriausios ‘Ugni Blanc’ vynuogės, kurios lemia sodrų ir sudėtingą konjako charakterį.
Palikimas, kurį puoselėja konjako gamintojai, sulaukia žinovų ir kolekcininkų pripažinimo visame pasaulyje. Tad „Domaine Drouet“ konjakai - tai ne tik spiritiniai gėrimai, bet ir paveldo, kokybės, aistros ir nesenstančio žavesio, kurį suteikia vienas iš žymiausių Prancūzijos gėrimų gamintojas, šventė.