Artišokų ir vasarinių trumų padažas - švelnus, bet gurmaniškas derinys, kuriame kremiškas artišokų skonis susilieja su subtiliu trumų aromatu. Greitas būdas „pakelti“ kasdieninius patiekalus į aukštesnį lygį: tepkite ant brusketū, patiekite prie žuvies, vištienos ar grilyhe keptų daržovių.
Sudedamosios dalys: artišokai (65 %), pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, vasariniai trumai (5 %) (Tuber aestivum Vitt.), druska, kvapiosios medžiagos, petražolė, pipirai.
Energinė vertė (100g): 1141 kJ / 277 kcal, riebalai 28,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,9 g, angliavandeniai 2,2 g, iš kurių cukrūs 1,2 g, skaidulų 4,2 g, baltymai 1,8 g, druska 0,78 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio.
Giuliano Tartufi kompanija gimė 1991 metais iš jauno Giuliano Martinelli pomėgio ir aistros – trumų medžioklės. Pirmiausia įsikūręs nedidelėje laboratorijoje Pietralungos mieste, ir iškart po to pradėdamas dalyvauti kai kuriose svarbiausiose šios verslo srities Italijoje parodose, taip įsitvirtina maisto produktų gamybos rinkoje. Dalintis aistra trumams – jų aukščiausio lygio produkcija, kulinarinėmis tradicijoms, savo krašto ypatumais visame pasaulyje - visada buvo ir bus G. Tartufi įmonės tikslas. Neatsitiktinai kompaniją reprezentuojantis grafinis elementas yra trumų žiedas – tikros, amžinos ir neišardomos meilės trumams simbolis.