Smulkintų pievagrybių ir vasarinių trumų padažas. Tai vienas populiariausių G. Tartufi produktų. Dėl tipiško trumų skonio, švelnios tekstūros, bei labai paprasto naudojimo.
Sudedamosios dalys: pievagrybiai (Agaricus bisporus), ypač tyras alyvuogių aliejus, saulėgrąžų aliejus, juodosios alyvuogės, vasariniai trumai (Tuber aestivum Vitt.), kvapiosios medžiagos, druska.
Energinė vertė (100g): 1880 kJ/ 457 kcal, riebalai 48,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,8 g, angliavandeniai 1,4 g, iš kurių cukrūs 0,3 g, skaidulų 2,2 g, baltymai 2,4 g, druska 0,57 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas.
Giuliano Tartufi kompanija gimė 1991 metais iš jauno Giuliano Martinelli pomėgio ir aistros – trumų medžioklės. Pirmiausia įsikūręs nedidelėje laboratorijoje Pietralungos mieste, ir iškart po to pradėdamas dalyvauti kai kuriose svarbiausiose šios verslo srities Italijoje parodose, taip įsitvirtina maisto produktų gamybos rinkoje. Dalintis aistra trumams – jų aukščiausio lygio produkcija, kulinarinėmis tradicijoms, savo krašto ypatumais visame pasaulyje - visada buvo ir bus G. Tartufi įmonės tikslas. Neatsitiktinai kompaniją reprezentuojantis grafinis elementas yra trumų žiedas – tikros, amžinos ir neišardomos meilės trumams simbolis.